Pallon telakka ja rakennus Pater Oy

Tukkikatu 7
53900, Lappeenranta
etsi kartalta >>

Puhelin: (05) 415 2555
Faksi: (05) 415 2495
Internet: www.pateroy.fi

Tiedot:

Pater Oy on perustettu 1998. Olemme siis yrityksenä nuori, mutta henkilöstöllämme on runsaasti rakentamisen ammattitaitoa ja kokemusta.   Insinööri- ja rakennusmestarikoulutuksen jälkeen olemme hankkineet monipuolista kokemusta projektinjohto-, työmaajohto- ja suunnittelutehtävissä yhteensä 75 vuoden verran

Tähänastiset työmme kattavat rakentamisen huoneistoremonteista vaativiin teollisuuskohteisiin.  Asiakkaistamme löytyy yksityisiä henkilöitä, vakuutusyhtiöitä, julkisyhteisöjä ja suuryrityksiä.

Vakiintuneiden yhteistyökumppaneiden avulla voimme toteuttaa kokonaisurakoita sisältäen rakennustöiden lisäksi LVIS-työt. Voimme tarvittaessa myös toteuttaa rakennushankkeiden suunnittelutyöt ja auttaa rakennusluvan hakemisessa.

Haluamme olla yhteistyökykyisiä sekä neuvottelutaitoisia. Olemme mieluummin vikkelästi liikkuva sitkeä hinaaja kuin suuri ja hitaasti kääntyvä laiva joka vetää perässään paljon turhaa vanavettä. Pieni ja askeettinen toimistomme ja varastomme sijaitsevat Pallossa Tukkikadulla, mutta meidät tavoitat varmemmin työn äärestä matkapuhelimesta.

Design © Hi-Vision Oy