Edustusliike Ilkka Häkli Oy

Trossitie 531
39100, Hämeenkyrö
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 732 857
Faksi: (03) 371 9006
Internet: www.edustushakli.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Ainutlaatuista ja edullista palvelua ilman välikäsiä jo vuodesta 1987!

Edustusliike Ilkka Häkli Oy on rakennusalan tarvikkeiden, materiaalien ja palvelujen toimittamiseen erikoistunut yritys. Yksityisyrittäjänä toimintaperiaatteenani on etsiä asiakkaan tarpeisiin edullisin ratkaisu laajasta tukku- ja tavarantoimittajien verkostosta. Yksittäisenä, riippumattomana toimijana minulla on mahdollisuus palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti niin, että hänen ei tarvitse käyttää aikaansa lukuisten eri tarjousten pyytämiseen vaan minä voin tehdä sen hänen puolestaan. Hinnat pysyvät edullisina, koska pystyn tarjoamaan tavaran suoraan tehtailta ja tukkuliikkeiltä ilman raskasta organisaatiota. Pystyn tarjoamaan koko rakentamisen valikoiman perustuksista aina sisustustarvikkeisiin asti. Kuljetukset voidaan järjestää joko tehtaan kuljetuksina tai yksityisten kuljetusliikkeiden avulla siten, että tavara toimitetaan asiakkaalle paikalleen nostettuna.

Asiakaskuntani muodostuu omakotirakentajista, korjaajista ja saneeraajista, maanviljelijöistä ja kesämökkiläisistä aina isoihin rakennusliikkeisiin asti. Suurista rakennusliikkeistä ja asiakkaista referensseinä voidaan mainita mm. Foer Oy, R-10, Seroka sekä Lapinlahden kunta.

Lisäksi toteutan yhteistyökumppaneitteni kanssa teollisuushallien rakennusprojekteja sisältäen suunnittelun ja rakennustyön toteuttamisen. Hallin eri elementeille etsin edullisimmat tavarantoimittajat.

Toimialueeni on koko Suomi.

Käänny rohkeasti puoleeni niin palvelen sinua nopeasti, luotettavasti ja edullisesti!

Design © Hi-Vision Oy