Averfin Oy

PL 56
28361, Pori
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 733 5780
Faksi: 040 783 1287
Internet: afparts.com

Tiedot:

Maanrakennuskoneiden huollot ja korjaukset ammattitaidolla

Averfin Oy on vuonna 1998 perustettu yksityinen yritys - erikoistuen maanrakennuskoneiden huoltoihin ja korjauksiin sekä lisälaiteasennuksiin. Varaosa- ja tarviketoimitus liittyy myös kiinteästi toimenkuvaamme. Toimipisteemme sijaitsee Harjavallassa.

Sovitamme palveluratkaisumme asiakkaidemme tarpeisiin ja palvelemme heitä kaluston pitkän elinkaaren ajan maahantulotarkastuksesta ja käyttöönotto-opastuksesta huoltoon ja ylläpitoon asti. Käytössämme on nykytekniikalla kattavasti kalustettu liikkuva huoltokalusto.

Teknologian kehitys on viime vuosina ollut erittäin nopeaa, ja se näkyy myös maansiirto alalla. Henkilöstön osaamisen laadun varmistaminen vaatii jatkuvaa koulutusta. Työntekijöitämme kehitetään koulutuksilla säännöllisesti vastaamaan kentän teknisiin haasteisiin. Kiinnitämme huomiota myös työturvallisuuteen ja jokaisella työntekijällämme on myös voimassa oleva tulityö- sekä työturvallisuuskortti.

Itse työ tehdään mahdollisimman usein aikaa ja rahaa säästäen asiakkaan tiloissa. Palvelumme ovat vain puhelinsoiton päässä teistä.

Design © Hi-Vision Oy