U-Rakennus Oy

Huppionmäenkatu 5 A 5
33720, Tampere
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 149 631
Internet: www.u-rakennus.com
Sähköposti: ,

Tiedot:

U-Rakennus Oy on monipuolinen ja täyden palvelun  rakennusyritys Pirkanmaalla. Panostamme laatuun ja joustavuuteen ratkaisuissamme.

Meiltä saat monipuoliset rakennus- ja korjauspalvelut sekä rakennustyöntekijöiden vuokrauksen toiveidesi mukaisesti ja ammattitaidolla.

U-Rakennus on perustettu vuonna 2015 ja sijaitsemme Tampereella, mutta palvelemme valtakunnallisesti.  




Uudisrakentamista Pirkanmaalla


U-Rakennus Oy suorittaa ammattitaidolla isojen rakennuskohteiden itsenäisiä kokonaisuuksia. Toteutamme niin isot ja vaativat työn kokonaisuudet kuin myös pienet työosuudet. Pyydä meiltä tarjous aliurakkana tai palkkaa ammattilainen apuun tuntipalkalla.

Olemme toteuttaneet uudisrakentamista erilaisissa kohteissa perustamisestamme lähtien. Tämä rakentamisen osa-alue on vahvuutemme monipuolisuudessa ja asiantuntemuksessa. Palvelemme yksityisiä asiakkaita, rakennusliikkeitä ja julkista sektoria. Toteutamme mielellämme kokonaisvaltaisia projekteja tai alihankintaa. Hallitsemme erilaiset rakennustekniikat ja materiaalit.



Saneerausta ja remontointia Pirkanmaalla

Haastavat saneeraus ja remontointikohteet vaativat rakennusalan ammattilaisen, jolla on kokemusta vastaavista kohteista.

U-Rakennus Oy tarjoaa remontti- ja saneerauspalveluita niin yksityisille kuin myös ammattirakentajille. Olemme toteuttanut vuosikorjauksia, saneerauksia ja pienempiä remontteja mm. kerros- ja rivitaloyhtiöille, yrityskiinteistöille ja yksityisille henkilöille. Autamme mielellämme myös tarvikkeiden, materiaalien ja kalusteiden hankinnassa.



Asennuspalvelut Pirkanmaalla

U-Rakennus Oy hoitaa näppärästi ja kustannustehokkaasti pienet ja suuret varusteasennukset monenlaisiin tiloihin. Asennamme verhokiskot, koukut ja saniteettitilojen varusteet sekä märkätilojen kalusteet, kuten kylpyhuoneiden suihkuseinät, peili- ja allaskaapit. Meidän ammattitaitoiset asentajamme asentavat kaikki kodin kiintokalusteet, kuten keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteet, makuuhuoneiden ja eteisen komerot.  Meiltä voit tilata myös ikkunoiden ja erilaisten ovien asennukset. Asennamme vaativammatkin väliovet, liukuovet, ulko-ovet, palo-ovet, rullaovet, autotallien nosto-ovet nopeasti ja määräysten mukaisesti.  Teemme kaikenkokoisia asennustöitä pääasiassa aliurakoitsijana Pirkanmaalla.

Autamme mielellämme myös tarvikkeiden, materiaalien ja kalusteiden hankinnassa.



Rakennustyöntekijöiden vuokrausta Pirkanmaalla

Onko rakennustoimintasi pullonkaula pätevien rakennustyöntekijöiden puuttuminen? U-Rakennus auttaa myös rakennusliikkeitä rakennustyöntekijöiden resurssoinnissa. Kauttamme saat pätevän osaajan lyhyeseen tai pidempiaikaiseen tarpeeseen. U-Rakennus Oy on ylpeä omista laajaa osaamista omaavista työntekijöistään. Meiltä löydät päteviä osaajia erilaisiin projekteihin. Palkkaa omaan työhönsä erikoistunut ammattilainen meiltä. Pyrimme tarjoamaan työmiehiä myös lyhyellä varoitusajalla.

Me hoidamme työnantajan velvoitteet ja te saatte projektit etenemään. Meiltä voit vuokrata yksittäisen tekijän tai tiimin, johon kuuluu tiimikymppi ja työntekijät. Varmistamme, että työntekijöillä on tarvittavat luvat ja pätevyys tilattuun projektiin.


Vuokraa meiltä työntekijä:  

rakennusalan ammattimies (timpuri, betonielementtiasentaja yms.)

rakennusapumies

rakennussiivooja

:

Design © Hi-Vision Oy