Ansion Sementtivalimo Oy Oy

Lohipurontie 2
21531, Paimio
etsi kartalta >>

Puhelin: (02) 477 0100
Matkapuhelin: 044 757 2928, 050 2293
Faksi: (02) 477 0130
Internet: www.asv.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Ansion Sementtivalimo Oy – betonialan moniosaaja

Ansion Sementtivalimo Oy on vuonna 1949 Paimioon perustettu sementtivalimo, joka toimii perheyrityksenä. Valmistamme laadukkaita betonielementtejä, joista rakennetaan mm. rakennusten julkisivuja ja väliseiniä. Tuotamme asiakkaillemme myös valmisbetonia Varsinais-Suomen alueelle.

Toiminnallamme on pitkät ja perinteet, jotka yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa takaavat asiakkaillemme juuri sellaiset tuotteet kuin he ovat tilanneetkin. Tuotantolaitoksemme monipuolinen tuotantokapasiteetti luo hyvät mahdollisuudet vastata asiakkaamme vaativimpiinkin toiveisiin.

Vahvuuksiamme ovat valmistusprosessien hallitseminen, tuotteiden laatu sekä toimitusten täsmällisyys. Palvelemme asiakastamme huolellisesti prosessin alusta loppuun asti – valmisbetoni toimitetaan yrityksemme puolesta käyttötarkoitustaan vastaavana ja aikataulussa pysyen suoraan kohteeseen, jossa  betoni pumpataan paikoilleen.

Erityisosaamisemme kattaa betonin valmistuksen ja pumppauksen sekä julkisivuelementtien, pientaloelementtien, väestönsuojien, jännebetonipalkkien, ontelo- ja kuorilaattojen tuottamisen.

Yrityksemme on A-luokan julkisivuvalmistaja ja lisäksi kaikilla tuotteillamme on INSPECTA-sertifiointi.

Design © Hi-Vision Oy