Rakennusliike Tauno Hilden Oy

Kuninkaantie 35
19600, Hartola
etsi kartalta >>

Puhelin: (03) 716 2650
Matkapuhelin: 0400 353 405
Internet: www.rklhilden.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Rakennusliike Tauno Hildén Oy on perustettu vuonna 1986. Rakennusliikkeen rinnalla toimii myös toinen yritys TJT-Rakenne Oy. Ulkopuolisia työntekijöitä yrityksissä on 8-10 ja kiireiseen kesäaikaan lisäksi muutama kesätyöntekijä.

Yritykset ovat perheyrityksiä, Tauno Hildén itse toimii päällikkönä ja vaimo Leena Asikainen hoitaa kaikki paperihommat, perheen nuorempi poika rakennusinsinööri Jaakko Asikainen tekee TJT-Rakenteen nimissä rakenne-ja rakennussuunnittelua sekö pientalojen rakenne-ja lupakuvia.

Toimialaamme ovat omakotitalot ja vapaa-ajanasunnot, peruskorjaukset, laajennukset ja sisäremontit.

Omakotitalojen ja vapaa-ajanasuntojen rakentamisessa ovat nykypäivänä vahvasti tulleet mukaan talopaketit ja usein kuvio rakentuukin osaltamme seuraavasti:  teemme perustuksen, talotoimittaja tulee ja pystyttää paketin ja me jatkamme siitä hoitamalla sisustus- ja viimeistelytyöt sekä tulisijamuuraukset.

Vahvuuksiamme ovat puun laadukas käyttö sisustuksessa, muuratut tulisijat, laatoitustyöt sekä työmaiden kokonaishallinta.

Toimialuettamme on Päijät-Häme sekä pääkaupunkiseutu. suunnittelutöissä myös muu Suomi.

Kilpailussa olemme pärjänneet panostamalla työn laatuun, viimeisteltyyn työn jälkeen sekä asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioimiseen.

Design © Hi-Vision Oy