RA-Urakointi Oy

Tullikirjurinkuja 4
00750, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 350 9590
Faksi: (09) 350 95950
Internet: www.ra-yhtiot.fi

Tiedot:

RA-Urakointi Oy aloitti toimintansa muutaman nuoren ja innokkaan .saumari-miehen. voimin nimellä Saumausurakointi RA Oy vuonna -94. 13 vuotta nämä kaverit ja heidän lisäkseen monta muuta luottomiestä ovat tehneet RA:n palveluksessa lujasti töitä. Tänä päivänä RA-Urakointi Oy on julkisivusaumausten markkinajohtaja Suomessa. Kilpailuetua saumausmarkkinoilla ovat luoneet mm. omien hyvien ammattimiesten pitkä kokemus alasta sekä asiakaslähtöinen toimintatapa. Laatujärjestelmä on ohjannut saumaustöitä meillä jo kymmenen vuoden ajan. Osoituksena tästä on laatusertifikaatti.

Vaikka saumaustyöt ovat edelleen tärkeä osa RA-Urakointi Oy:n toimintaa, palvelutarjontaamme on saumausten rinnalle noussut vuosien mittaan hyvin vahvasti myöskin julkisivu- ja kylpyhuonesaneeraustyöt. Julkisivuilla tehtäviin saneeraustöihin kuten parvekkeiden kunnostuksiin ja maalaustöihin sekä taloyhtiöiden sisäosissa tapahtuviin saneeraustöihin kuten kylpyhuonekorjauksiin meillä on tarjota omasta takaa pätevä työnjohto ja joukko koulutettuja alan ammattilaisia. Myös julkisivu- sekä kylpyhuonekorjaukset ovat meillä laatutoiminnan piirissä ja sertifioituja toimintoja.

Tänä päivänä RA-Urakointi Oy:n työn laadun takaa 80 hengen miehistö. Yrityksen liikevaihto on yli 6,5 miljoonaa euroa. Työt toteutamme omalla uudella nykyaikaisella nostokalustollamme.

Design © Hi-Vision Oy