MP-Nostot Oy

Tanikarintie 9
34150, Kyrönlahti
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 639 286
Internet: www.mpnostot.net
Sähköposti:

Tiedot:

MP- Nostot Oy on 2004 perustettu nostopalveluja/elementtiasennuksia tarjoava osakeyhtiö. Nostokalustona on P&H 650/670 TC merkkinen autoalustainen ristikkopuominosturi. Koneessa on peruspuomia 43 metriä ,sekä 6 metrin JIBI(nokkapuomi), joka on 15 asteen kulmassa peruspuomiin nähden. Tämä mahdollistaa pidemmän ulottuvuuden korkealle nostettaessa, sekä kahden (2) koukun käytön (mm. kääntökivet yms.)

Kone on varustettu huippu nykyaikaisella digitaalivärikameralla jossa on sisään rakennettu 52 x zoom ja kääntöpäällä kameran kulman säätämiseen, sekä LCD näytöllä (18tuumaa).

Nämä seikat mahdollistavat näkyvyyden asennettavaan kohteeseen ja lisäävät työturvallisuutta yht´aikaa LA -puhelimien käytön kanssa.

Koneeseen tulee verkkovirta (220-240V) joka mahdollistaa puomivalojen käytön (2 x 1500W), jotka valaisevat työkohteen täydellisesti. MP- Nostot Oy omistaa myös SISU SK 170 merkkisen kuorma-auton, joka on varustettu Hiab - merkkisellä kuormanosturilla, sekä vaihtolava-laitteistolla.

Hintamme nostopalveluista ovat ERITTÄIN kilpailu kykyiset. Palvelumme perustuvat pitkän kokemuksen tuomaan ammatilliseen osaamiseen sekä haluun ja kykyyn palvella asiakkaita hyvin ja monipuolisesti.

Yrityksen asiasanat:

rakentaminen autonosturi

Design © Hi-Vision Oy