IKIPINTA OY

Selkämäenkatu 1
33720, Tampere
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 050 342 2822
Internet: www.ikipinta.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Puurakenteisten ikkunoiden heikkokuntoiset ulkopuitteet voivat pilata arvokkaankin talon ulkoasun. Toisaalta siistit puitteet antavat kiinteistölle aina lisää näyttävyyttä. Ikkunoiden vaihtaminen on kallista, vaivalloista ja ekologisesti kestämätöntä, jos ikkunarakenteet ovat vielä kelvolliset. Toisaalta huoltomaalauskaan ei tarjoa ratkaisua kuin muutamaksi vuodeksi.

Ikipinta Oy:n toiminta-ajatuksena on tarjota kestävä, kustannustehokas ja ekologinen ratkaisu ikkunan peruskunnostukseen kohteissa, joissa ikkunan ulkopuitteiden kunto on heikentynyt mutta rakenteet ovat kunnossa. Puitteiden profilointi teräsohutlevyllä on asiakkaalle vaivaton ratkaisu ja se takaa näiltä osin ikkunoiden huoltovapauden vuosiksi eteenpäin.

Keskeinen osa toiminta-ajatustamme on taata asiakkaalle varmuus tuotteen toimivuudesta ja laadusta ennen merkittävän kiinteistön arvoon vaikuttavan investoinnin tekemistä. Tämän vuoksi teemme kiinteistöön ilmaisen malli-ikkunan ilman sitoumuksia, jolloin asukkaat voivat itse varmistua tuotteen laadusta ja vaikutuksista aidossa ympäristössä.

Ikipinta-menetelmänTM juuret juontuvat yli 20 vuoden taakse. Tuolloin pitkän linjan ikkunapuuseppä, jonka liiketoiminnan painopiste keskittyi sittemmin toisaalle, kunnosti ensimmäiset ikkunat profilointia käyttäen. Tuolloin ei vielä ymmärretty menetelmän vahvuuksia perinteisiin ikkunasaneerauksen vaihtoehtoihin verrattuna, jotka ovat käyneet ilmeisiksi ikkunakannan vanhetessa. Ikipinta Oy on jalostanut profilointimenetelmän sen nykyiseen muotoonsa muun muassa kehittämällä profiilirakenteen ilmavuutta ja ulkonäköä.

Yrityksemme tavoitteena on tulla merkittäväksi toimijaksi ikkunasaneerauksen alalla tarjoamalla uudenlaisen järkevämmän ratkaisun perinteisiin vaihtoehtoihin verrattuna.

Yrityksen asiasanat:

ikkuna ikkunahuolto

Design © Hi-Vision Oy